Raffito Inbouwkasten op maat

Raffito Schuifwandsystemen zijn uitermate geschikt voor wanden met een schuine hoek. Hiermee ben je in staat je ruimte optimaal te benutten. Omdat je de keuze hebt uit moderne kleuren en fraaie houtdessins, zijn schuifwanden uitstekend te combineren met je eigen stijl en inrichting. En wanneer je spiegels gebruikt als deurvulling, lijkt je ruimte nog groter.

Achter deze schuifwand kan je bijvoorbeeld een modern kastenwandsysteem plaatsen. Maar je kan ook kiezen voor een inloopkast met luxe interieur. Daarvoor zijn legplanken, fraaie ladenblokken en apothekerskasten verkrijgbaar. Om je walk-in-closet helemaal compleet te maken, kan je ook nog garderobeliften, dassenrekken, broeken- en riemenrekken en verlichtingssets bestellen. We leveren je zelf samengestelde schuifwandsysteem als bouwpakket.

Wil je liever dat de Hubo uw schuifwandsysteem komt opmeten en/of plaatsen? Geen probleem! Hubo medewerkers komen bij je langs om de situatie te bekijken en samen met je te bepalen welke oplossing het beste past. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Daarna kan je kiezen voor zelf monteren, maar je kan de plaatsing ook aan onze montagedienst overlaten.

http://www.hubo.nl/raffitodesigner.html

Terug naar het overzicht