Deurbeslag

Modern, jaren '20 en '30, klassiek of landelijk, bij iedere inrichting is een mooie, passende oplossing te vinden. Alle artikelen uit ons brede INTERSTEEL assortiment zijn ingedeeld in deze vier stijlen. Deze impressies geven een indruk van de mogelijkheden in ons programma en helpen bij het maken van de juiste keuze.
Modern - Strak met een duurzaam karakter
De moderne minimalistische woonstijl kenmerkt zich door strakke lijnen, duurzame materialen en een ruimtelijke indeling gericht op comfort. Het strakke lijnenspel is terug te vinden in de strakke designs van het deurbeslag. Hier geldt: 'Less is More', zowel in het gebruik van de materialen als in de vormgeving en de finishes.

Landelijk
- Tijdloos en warm met een gevoel voor gezelligheid
De landelijke woonstijl is een trend geworden, uiteraard vooral in landelijke woningen, maar ook in oude panden in steden. Een vleugje romantiek en veel natuurlijke materialen, zoals hout, linnen en katoen. In het deurbeslag van de landelijke stijl komen deze kenmerken terug door de warme tinten van messing. Kleine elementen versterken het gevoel van geborgenheid.

1920-1930 - Sfeervol en authentiek
Ook deze nostalgische stijl herleeft. Bauhaus en Jugendstil waren de bepalende stromingen in die tijd en werden gekenmerkt door een grote diversiteit. Die terug te zien zijn in een breed scala van vormen en kleuren in het deurbeslag. Juist in een jaren '20-'30 huis laten modern en klassiek zich goed combineren. De details kunnen eigentijds zijn of vintage, opvallend kleurrijk of luxueus.

Klassiek
- Vormen die de uitstraling van het interieur benadrukken
Klassiek staat voor een brede woonstijl en past eigenlijk in ieder interieur. Klassiek heeft een rijke en soms barokke uitstraling met veel diepe kleuren, glanzende metalen en golvende vormen. De algehele indruk is die van glamour en luxe, maar ook van warmte en gastvrijheid.
Bekijk hier boven onze impressies om alvast inspiratie op te doen én zoek hiernaast de dichtstbijzijnde showroom om ons assortiment te beleven.

Voor impressie van deurbeslag kunt u linken naar intersteel deurbeslag
 

Terug naar het overzicht